gges-gradbenistvo.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Polaganje robnikov - obrobe


Nudimo natančno, strokovno in kvalitetno polaganje vseh vrst robnikov. Specializirani smo za polaganje cestnih in vrtnih robnikov, ki urejajo dvorišča, dovozne površine, ceste, vrtove, parke ter druge površine.

GSM: +386-70-245-492Polaganje robnikov

Robniki so lahko PVC, aluminijasti, betonski ali leseni v obliki raznovrstnih palisad. Za raznorazne razmejitve večinoma uporabljamo črne PVC robnike, ki so najcenejša opcija, a še vedno odlično opravijo svojo nalogo, ali pa malo dražje aluminijaste. Robnike lahko upogibamo in prilagajamo oblikam vrta ter potrebam in željam stranke.

Projektu se posvetimo izurjeni profesionalci

Jamčimo, da bo delo skrbno opravljeno v dogovorjenih rokih

Smo hitro odzivni z ugodnimi cenami

Za zagotovljeno kakovost, in dolgotrajen obstoj robnikov, polaganje predhodno načrtujemo in usklajujemo s strankami. S pravilnim polaganjem garantiramo estetski videz z enakomerno razmaknjenimi robniki in enako višino položenih robnikov.
Garantirano kakovost dosegamo s pomočjo dolgoletnih izkušenj, strokovnimi delavci in sodobno gradbeno mehanizacijo. Zato so lahko dela opravljena v dogovorjenem roku in po ugodnih cenah.

GGES kontakt

Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli

GGES Sara Dizdarevič s.p.

Trnovec pri Dramljah 25A, 3222 Dramlje

Davčna št.: SI84350881

Pon-Čet 09:30-14:00

Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec

Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Polaganje robnikov - obrobe

gges-gradbenistvo.si
Oblikoval reb.si Center za spletni razvoj in svetovanje

×
d